prev next
prev next
prev next

Asiakkaan mukaan rakennettu FreeForm istuin. Istuimella tuetaan ylävartalon ja alaraajojen virheasentoja. Istuimen pehmusteeseen on lisätty viskoelastisen pehmusteen lisäksi Geelipehmustetta. Kokonaisen FreeForm istuimen pystyy käytännössä kiinnittämään kaikkiin markkinoilla oleviin putkirunkoisiin pyörätuoleihin.

 
 
Korkeista ja laajoja virheasentoja tukevista FreeForm selkäosista otamme muotin jolloin pystymme helposti rakentamaan oikean kokoisen selkäosan sovitukseen. Sovituksessa selkäosaa tarvittaessa muotoillaan ja viimeistellään. Kun haluttu muoto saavutetaan valmistetaan selkäosaan päällinen ja selkäosa on luovutusvalmis. 
 
 

Symmetric Designsin FreeForm moduuleista tehty yksilöllinen istuin, jonka pehmusteena toimii painetta tehokkaasti tasaava geeli. Geeli taipuu vaivatta istuimen jyrkkiinkin muotoihin. Istuimella saadaan tuettua asiakkaan istuma-asento. Päällinen hengittävää Spacer-kangasta ja se on konepestävissä 40 asteessa. 

prev next

FreeForm yksilöllinen istuin suihkutuoleihin. Asiakkaan mittojen mukaan valmistettu suihkuistuin. Pohja ruostumatonta FreeForm materiaalia ja pehmuste hygienista sekä miellyttävää plastazotea. Istuinjärjestelmä on tarpeen mukaan muokattavissa asiakkaan tilanteen muuttuessa. FreeForm suihkuistuin on kiinnitettävissä putkirunkoisiin suihkutuoleihin.