Scout Mobility


prev next

X10-MWD

X10 sähköpyörätuolisarjan keskivetoinen malli X10-MWD tarjoaa yhdistelmän takavetoisen ja etuvetoisen sähköpyörätuolin ominaisuuksia vaarantamatta mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. 

Agilo istuinjärjestelmä täydentää kokonaisuutta ja istuinjärjestelmä on täysin muokattavissa.

Saatavilla X10S malli, jolloin sähköpyörätuolin kokonaisleveys on vain 54cm. 

X10S:n istuinleveydet ovat saatavilla 36-46cm välillä joten se mukautuu käyttäjään vuosien varrella!

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa.


X10-FWD

X10 sarjan sähköpyörätuoleille ominaista on niiden yksinkertaisuus ja kestävyys, ne on suunniteltu kestämään vuosia käytettävyyden säilyessä.

Etuvetoinen X10 FWD sopii käyttäjälle, jolla on paljon vaatimuksia ohjattavuuteen liittyen ja pienemmissä tiloissa toimimiseen. FWD sähköpyörätuolit sopivat hyvin myös ulkokäyttöön. Luonnollisesti kaikki tavanomaiset sähköiset säätövaihtoehdot ja Agilo-istuinjärjestelmä on saatavilla tähän sähköpyörätuoliin.

X10 on testattu TÜV-merkin uusimman eurooppalaisen standardin EN12184: 2014 mukaan sekä turvallisen kuljettamisen kansainvälisen törmäystesti standardin mukaan ISO7176-19 2008.


prev next

X10-RWD

X10 sarjan sähköpyörätuoleille ominaista on niiden yksinkertaisuus ja kestävyys, ne on suunniteltu kestämään vuosia käytettävyyden säilyessä.

Takavetoinen X10 RWD on sopiva vaativille käyttäjille, jotka haluavat liikkua mukavasti pitkiä matkoja kodin ulkopuolella ilman että liikkuminen sisätiloissa kärsii. Saatavilla kaikki tavanomaiset sähköiset säätövaihtoehdot ja Agilo-istuinjärjestelmä. Istuinjärjestelmä on täysin muokattavissa. 

X10 on testattu TÜV-merkin uusimman eurooppalaisen standardin EN12184: 2014 mukaan sekä turvallisen kuljettamisen kansainvälisen törmäystesti standardin mukaan ISO7176-19 2008.


Käyttöohjeet

Pidätämme oikeudet muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta